Maydanoz Haber Sitesi - DOĞRU TARAFSIZ HABER AJANSI

Sayfa Adresi : https://www.maydanozhaber.com/haber-detay/7981_acilim-okullari-ndan-bisiklet-turu-etkinligi

EĞİTİM

Tümü

Açılım Okulları’ndan bisiklet turu etkinliği

(5 Ay, 21 Gün önce) 1,32 B İzlenme 0 Yorum
Yoğun ders temposunda öğrencilere neşeli bir mola verdiren Özel Sakarya Açılım Okulları 3/B sınıfı öğrencileri, bisiklet turu etkinliğinde doyasıya eğlendi.

Yaptığı etkinliklerle neşe saçan Özel Sakarya Açılım Okulları, yine öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Hafta sonu 3/B sınıfı öğrencileri ve aileleriyle birlikte Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde “Bisiklet Sürme Etkinliği” gerçekleştirdi.

Öğrenciler ve veliler bisikletlere binerek kendi aralarında yarış yaptı. Gönüllerince doyasıya eğlenen öğrenciler, diğer yandan haftanın yorgunluğunu ve stresini de attı. Etkinliğin ardından öğrenciler güler yüzle ve neşeyle evlerine dönerken, veliler de çok memnun kaldıklarını belirtti.

Etkinlikle alakalı açıklama yapan Özel Sakarya Açılım Okulları Müdürü Ahmet İçöz; “öğrencilerimiz ve aileleri ile güzel bir gün geçirdik. Aile katılımı ile yapılan etkinlikler, çocuğun gelişimi, öğrenmesi, okulda ve hayattaki başarısı için vazgeçilmez bir güçtür. Aile katılımlı etkinliklerde aileler çocuklarının sorumluluk sahibi bireyler olmaları yolunda çocuklarının önünde rol model olmaktadır. Bu yüzden Aile katılımlı etkinlikler planlamayı önemsiyoruz. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
YAZARLAR
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
HENDEK TE BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI SİZCE
Bu ankete toplam 8 kişi katıldı.