Maydanoz Haber Sitesi - DOĞRU TARAFSIZ HABER AJANSI

Sayfa Adresi : https://www.maydanozhaber.com/haber-detay/6979_acilim-okullari-ndan-ornek-komsu-ziyareti

EĞİTİM

Tümü

Açılım Okulları’ndan örnek komşu ziyareti

(5 Ay, 5 Gün önce) 1,33 B İzlenme 0 Yorum
Sakarya’da başarılarıyla bilinen Açılım Okulları, örnek bir çalışmaya imza attı. Komşuluk ilişkilerinin önemi kapsamında okulun çevresinde bulunan işyerlerini ziyaret eden 3/A Sınıfı öğrencileri, milli kültürümüzü yerine getirdi.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle ve başarılarıyla tanılan, Sakarya’nın en çok tercih edilen özel okullarından olan Açılım Okulları; yine örnek bir çalışmayla gündeme geldi. “Komşuluk İlişkilerimiz” ile ilgili ders işleyen 3/A Sınıfı, komşuluğun milli kültürümüzdeki önemine vurgu yapmak için kolları sıvadı. Sınıf öğretmenleriyle birlikte okul bölgesinde bulunan komşu esnafları ziyaret eden 3-A sınıfı öğrencileri; hem kültürümüzü devam ettirirken hem de farklı meslekler hakkında bilgi sahibi olmuş oldu. Komşu esnafla birlikte çay içerek muhabbet eden öğrenciler, ziyaretlerini kabul ettiği için teşekkür etmeyi de unutmadı.

Ziyaretin ardından sosyal medyada video paylaşarak açıklama yapan Açılım Okulları;  “3-A sınıfı olarak Hayat Bilgisi dersinde, ‘Komşuluk İlişkilerinin Önemi’ konusunu yaşayarak öğrendik. Komşuluğun sadece kendi apartmanımızdan ibaret olmadığını, okulumuzun çevresindeki komşularımızı ziyaret ederek öğrenmiş olduk. Bu ziyaretimizin hepsinden çok mutlu ayrıldık. Tüm komşularımıza çok teşekkür ediyoruz” yorumu yaptı.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
YAZARLAR
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
HENDEK TE BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI SİZCE
Bu ankete toplam 8 kişi katıldı.