Maydanoz Haber Sitesi - DOĞRU TARAFSIZ HABER AJANSI

Sayfa Adresi : https://www.maydanozhaber.com/haber-detay/16153_akgun-ev-lenen-musterilerini-hediyelendirdi

GÜNDEM

Tümü

Akgün; 'Ev'lenen müşterilerini hediyelendirdi

(11 Gün, 10 Saat önce) 27 İzlenme 0 Yorum
Akgün Çelik Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; uzun yıllara dayanan deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınan bir firma olarak, 2023-2024 sezonunda müşterilerine özel bir jestte bulundu.

Firmanın Erenler'de bulunan iş yerinde düzenlenen geleneksel aile yemeği etkinliğinde, ev yaptıran müşterilere, 2021, 2022 ve 2023 yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da teşekkür niteliğinde çeşitli hediyeler dağıtıldı. Akgün Çelik Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yer yıl yaptığı gibi bu yılda ev yaptıran müşterilerine hediyeleriyle memnun etmeyi devam ettirdi.

Üçüncüsü gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, Akgün Çelik Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sadık müşterilerini bir araya getirdi. Program kapsamında yapılan çekilişle, şanslı kazananlara bir buzdolabı, bir çamaşır makinesi, bir bulaşık makinesi ve bir LCD TV gibi değerli hediyeler verildi. Programa; Sakarya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, BBP Erenler Belediye Meclis Üyesi Muammer Çelik ve Büyükesence Mahallesi Muhtarı Sadettin Duman'da katıldı.

Programda konuşan Akgün Çelik Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akgün, gelecek yıllarda benzer organizasyonlarla devam edeceklerini dile getirerek, tüm müşterilerine teşekkür etti.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
YAZARLAR
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
HENDEK TE BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI SİZCE
Bu ankete toplam 8 kişi katıldı.